Aktuelno

Izvještajna skupština OO SDA Žepče

U nedjelju, 25.03.2018. godine, u TC Bećirević u Donjoj Golubinjoj, održana je redovna Izvještajna skupština OO SDA Žepče.

Pored delegata, Skupštini je prisustvovao i veliki broj zvanica i gostiju iz svih oblasti javnog života.

Predsjednik OO SDA Žepče prezentirao je izvještaj o radu za 2017. godinu, istakavši da su u protekloj godini realizirani svi programski ciljevi te da je urađeno i mogo više nego što je planirano.

Prisutnima se obratio i Kantonalni premijer i predsjednik KO SDA ZDK gosp. Miralem Galijašević koji je pohvalio rad OO SDA Žepče te se osvrnuo na aktuelnu društveno-političku situaciju u zemlji. Istakao je kako SDA čini sve da se stabilizuju prilike u našoj zemlji, da je ekonomski napredak sve vidljiviji, da je učinjen veliki iskorak u približavanju kandidaturi za članstvo u EU i da će, iako se mnogi trude da to obezvrijede, sve učinjeno glasači sigurno znati cijeniti na Općim izborima u oktobru.

U JEDINSTVU JE SNAGA!!!

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba