Aktuelno

OIO SDA Žepče – Čestitka u povodu Ramazanskog bajrama

U povodu velikog muslimanskog praznika – Ramazanskog bajrama, Općinski izvršni odbor SDA Žepče svim muslimanima upućuje najiskrenije čestitke u želji da ove dane provedu u radosti, veselju i u okruženju svojih najmilijih.

Ramazanski bajram nam kao najveća radost stiže nakon svetog mjeseca Ramazana u kojem se svaki musliman preispitao o svojim djelima i zatražio od dragog Boga ljubavi za sebe, svoje najmilije, komšije i prijatelje. Zato, želja nam je da dani Ramazanskog bajrama budu prilika za čestitanja i susrete ne samo u krugu svojih porodica, već i za čestitanja i susrete sa našim komšijama i prijateljima kako se u našem Žepču, ali i u cijeloj našoj lijepoj domovini Bosni i Hercegovini, vijekovima uobičavalo u ovakvim prilikama.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

 

OIO SDA Žepče

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba