All for Joomla All for Webmasters

Aktuelno

Simbolično obilježen Dan oslobođenja vojnog objekta na Mahnjači

U nedjelju, 31.05.2020. godine, u organizaciji MO SDA Željezno Polje, izlaskom na Mahnjaču, upriličeno je simbolično obilježavanje 1. Juna, Dana oslobođenja vojnog objekta na Mahnjači.

Prvi juni je datum od posebnog značenja za stanovnike Željeznog Polja, ali i cijele općine, jer je tog dana ratne 1992. godine oslobođen vojni objekat na Mahnjači koji je bio objekat od posebne važnosti za srpskog agresora jer isti bio obavještajni centar regiona.

 

Ove godine, zbog pandemije koronavirusa, nismo na vrijeme izvršili pripreme za adekvatno obilježavanje ovog datuma. Zbog toga molimo sve članove, simpatizere, stanovnike Željeznog Polja kao i ostale sugrađane da se svako, u okviru svojih mogućnosti, sjeti ovog vremena, naših šehida i gazija, kako ih nikada ne bismo zaboravili.

 

U JEDINSTVU JE SNAGA!

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba