Aktuelno

Svečana akademija u povodu 30 godina SDA Žepče

Uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera, sinoć je u Žepču upriličena Svečana akademija u povodu obilježavanja 30 godina od osnivanja Stranke demokratske akcije Žepču. 

 

Kada kažemo Stranka demokratske akcije, tada ne mislimo na političku opciju, ne mislimo samo na jednu stranku, tada mislimo na Bosnu i Hercegovinu, mislimo na jedinstvo i zajedništvo, mislimo na bolje sutra za svakog građanina. Iz dana u dan se suočavamo sa raznim izazovima, a ova godina je odlučila posebno da nas iznenadi pojavom pandemije, no ni tu nećemo pokleknuti, nego ćemo se truditi da i u ovoj borbi istrajemo i uradimo sve što je u našoj moći da zaštitimo interese i zdravlje svih stanovnika, a u konkretnom slučaju, Žepčanki i Žepčaka.

 

Upravo iz razloga preporučenih mjera Kriznog štaba, na obilježavanje ovog datuma nisu pozvani svi članovi, kao ni građani općine Žepče, ali smo ipak skromno, kroz prigodan program, željeli ukazati na njegovu važnost.

 

Organizacioni odbor se pobrinuo da kroz polusatni program istakne ono najbitnije u radu i djelovanju Stranke demokratske akcije na području općine Žepče. U samoj organizaciji i realizaciji svečane Akademije sudjelovali su članovi Asocijacije mladih i organizacije Žene SDA Žepče, a po završetku iste upriličen je i spektakularan vatromet.

 

 

U JEDINSTVU JE SNAGA!

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba