All for Joomla All for Webmasters

Aktuelno

Čestitka u povodu Svjetskog dana učitelja

5. Oktobar se obilježava kao Svjetski dan učitelja. 

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

  

Obrazovanje je nacionalno blago, a kvalitetan i motivisan učitelj čuvar je tog blaga te jamstvo uspjeha i napretka. Učitelj je taj koji ostvaruje poticajno okruženje za učenje, koji pobuđuje dječju maštu te prepoznaje i prihvaća potrebe i interese djece i učenika.

 

Vrijeme pandemije donijelo je velike izazove i nove poteškoće u izvođenju nastave. A zahtjevi koji se postavljaju pred učitelje ionako su veliki, zbog čega je potrebno puno entuzijazma i ljubavi za taj rad, kako bi što uspješnije obavljali svoj plemenit i nadasve odgovoran poziv. Vaša uloga u našem društvu od iznimnog je značaja, jer naša djeca u kojima je budućnost od vas dobivaju potrebna znanja kako bi ih sutra pretočili u bolje sutra svih nas. 

 

Budite ponosni na poziv koji ste odabrali, zadržite otvorenost srca i uma i nastavite kod djece i učenika razvijati i podržavati otvorenost i kreativnost duha i intelekta, na dobrobit čitavog društva. 

 

Želimo vam sretan Dan učitelja!

 

OIO SDA Žepče

 

 

 

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba