Aktuelno

Čestitka u povodu Ramazanskog bajrama

U povodu nastupajućih dana Ramazanskog bajrama, Općinski Izvršni odbor Stranke demokratske akcije Žepče svim muslimanima, posebno našim dragim sugrađanima, upućuje iskrene čestitke sa željom da i ovaj praznik provedu u dobrom zdravlju, duševom miru i blagostanju, u krugu svoje porodice, prijatelja i komšija.

Bajram je radost u dušama vjernika koji su postom očistili svoje srce od mržnje, svoj jezik od ružnog govora, svoje ruke od ružnog posla. To je praznik koji nas vraća istinskim vrijednostima porodične bliskosti, komšijske pažnje i međusobnog prijateljstva.

Drugi dana Ramazanskog bajrama, obilježava se kao Dan šehida. Tog dana prisjećamo se veličanstvenog podviga bosanskih vojnika i njihovog neustrašivog žrtvovanja za slobodu i domovinu. Na ovaj dan izađimo na šehidska mezarja, iskažimo počast i uputimo dove plemenitim dušama šehida.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

OIO SDA Žepče

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos