Aktuelno

Delegacija OIO SDA Žepče u posjeti KK "Orlovik-Nansi" Žepče

U petak, 08.09.2023. godine, delegacija OIO SDA Žepče u sastavu: Ćazim Huskić, Edin Šišić, Helmedin Kulašin i Bekim Bijedić, posjetila je KK „Orlovik-Nansi“ Žepče i tom prilikom uručila iznos od 2.400,00 KM kao doprinos akciji prikupljanja sredstava za nabavku parketa koji je neophodan za nastup našeg kluba u Premier ligi BiH.

Predstavnici KK „Orlovik-Nansi“ Žepče Zenan i Kenan Mujkić, Senad Preldžić i Haris Osmanović istakli su da nastup u Premier ligi zahtijeva ogromne napore, a najveći izazovi su nabavka parketa, semafora po FIBA standardima te angažman kvalitetnih igračkih resursa. Iz Kluba su se zahvalili na podršci koju im OIO SDA Žepče pruža u kontinuitetu.

Naši predstavnici su istakli da smo ponosni na uspjeh KK „Orlovik-Nansi“ Žepče, ali i zahvalni na svemu što Klub radi za naš grad, a posebno za naše mlađe naraštaje.

 

U jedinstvu je snaga!

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos