Aktuelno

Čestitka u povodu 8. Marta, Dana žena

 

Doprinos  koji  žene  daju  razvoju  našeg  društva  i  izgradnji  stabilnije  zajednice  je nemjerljiv. Mnogo je razloga zbog kojih žene zaslužuju više pažnje, ali i mogućnosti da se ostvare i dokažu. 

Današnji praznik,  Međunarodni  dan  žena,  8. Mart,  podsjećanje  je  na  tešku  borbu  žena  za ravnopravnost i osnovna ljudska prava.

Ali, to je i prilika da podsjetimo da ta borba još uvijek traje, jer su širom svijeta i danas, u 21. stoljeću, žene izložene strašnom nasilju, poniženjima i diskriminaciji.

Svi  zajedno  moramo  učiniti  više  da  se  i  u  BiH  ženama  pruži  više  mogućnosti za snažniji angažman u društvenom životu, jer je moderna, obrazovana i slobodna žena, stub svake uspješne porodice i društva u cjelini.

Sa željom da ovaj praznik obilježe na dostojanstven i prigodan način, te da im ovaj dan donese pregršt sretnih trenutaka i zaslužene pažnje, svim ženama čestitamo 8. Mart, Dan žena!

 

OIO SDA ŽEPČE

 

 

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos