Saopštenje za javnost

Stranka demokratske akcije je na Lokalnim izborima 2016. godine, u okviru bošnjačkog glasačkog korpusa u općini Žepče, i ovaj put ostvarila ubjedljivu pobjedu. Time je potvrđeno da je SDA bila i ostala bastion bošnjačke političke misli u Žepču.

 

Kampanja Stranke demokratske akcije za ove izbore, kao i ranije, bila je nadasve dostojanstvena, čista i poštena i naši glasači su to prepoznali.

Najveća pobjeda SDA Žepče na ovim izborima leži u činjenici da su ovakve rezultate svojim radom i zalaganjem obezbijedili uglavnom mladi ljudi, čije uključenje u političku borbu garantuje svijetlu budućnost Bošnjaka na ovim prostorima.

Zahvaljujemo se svim našim aktivistima koji su uradili zaista veliki posao u predizbornoj kampanji, kao i svim našim glasačima koji u kontinuitetu daju povjerenje opciji koja ih nikad neće iznevjeriti.

 

U JEDINSTVU JE SNAGA!!!

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba