Aktuelno

Održana Izvještajna skupština OO SDA Žepče

U nedjelju, 26.03.2017. godine u Sali Općinskog vijeća u Žepču, održana je Izvještajna skupština Općinskog odbora SDA Žepče.  Na skupštini su podneseni izvještaji o radu i finansijskom poslovanju, a usvojen je i  plan rada i finansijski plan za naredni period.

Pored delegata iz Mjesnih ogranaka, Izvještajnoj skupštini su prisustvovali Premijer ZDK i predsjednik KO SDA ZDK gosp. Miralem Galijašević, glavni imam MIZ Žepče gosp. Izet ef. Efendić kao i brojni drugi gosti.

Svečani dio Skupštine održan je u restoranu Šoping centra „Bećirović“ u Donjoj Golubinjoj, gdje su zaslužnim članovima uručene zahvalnice za nesebičan doprinos radu Stranke u proteklom periodu. Zahvalnice su dobili: Mehić Omer, Nalić Asima, Delić Mirsad, Krehmić Samir, Efendić Mustafa, Hibović Mehmed, Derlić Šaćko, Bečić Nezir, Aganović Fehim, Halilović Nermin, Efendić Nesib, Huskić Nermin i Pivić Mehmed, kojima ovim putem najiskrenije čestitamo.

U JEDINSTVU JE SNAGA!!!

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba