Aktuelno

Općinski odbor SDA Žepče upriličio tradicionalni iftar za članove i goste

U petak, 23.06.2017. godine, u organizaciji OO SDA Žepče, u restoranu „Hanovi“ u Donjoj Golubinjoj, upriličen je tradicionalni iftar za članove stranke i goste. 

Na ovogodišnjem  iftaru  prisustvovalo je oko 200 članova Stranke, a među njima predsjednici mjesnih odbora, Asocijacije žena, Asocijacije mladih i Asocijacije "Fatma", na čelu sa predsjednikom OO SDA Žepče gosp. Ćazimom Huskićem sa potpredsjednicima gosp. Nurđehanom Šahinovićem, ministrom u Vladi ZDK i gosp. Muhamedom Jusufovićem, predsjedavajućim OV Žepče.

Pored članova, pozivu na iftar odazvali su se i gosti: gosp. Izet ef. Efendić, glavni imam u Medžlisu IZ Žepče, prof.dr. Nezir Pivić, zamjenik ministra pravde u Vijeću ministara BiH, gosp. Jasmin Beganović, savjetnik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, gosp. Mirza Ganić, direktor BH Telecoma – Direkcija Zenica, gosp. Naidin Ahmetspahić, direktor Centra BH Pošte Zenica, direktori javnih ustanova, privrednici, predsjednici boračkih udruženja te mnogi drugi gosti.

Prisutnima su se prigodnim riječima obratili gosp. Ćazim Huskić i Izet ef. Efendić, nakon čega je nastavljeno druženje u ugodnoj i opuštenoj ramazanskoj atmosferi.

 

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba