Aktuelno

 

Nakon brojnih izjava predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, koji, između ostalog, optužuje da je na čelu države Bosne i Hercegovine od početka devedesetih godina prošlog stoljeća pa sve dokraja rata stajala "bošnjačka državna mafija" koja je, navodno, izazvala rat, Udruženje za zaštitu tekovina borbe za Bosnu i Hercegovinu odlučilo je nedavno reagirati na ovakve optužbe te je objavilo saopćenje za javnost o, kako su naveli, neprijateljskom djelovanju Fahrudina Radončića.

Mještani Mjesne zajednice Begov Han danas su svjedočili okončanju jednog velikog  kapitalnog projekta, veoma značajnog  za stanovnike ove mjesne zajednice. Danas je svečano pušten u rad novoizgrađeni bazen za vodovod koji će zadovoljiti potrebe  stanovnike Begovog Hana i napajati ovu mjesnu zajednicu kvalitetnom pitkom vodom.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba