Aktuelno

U subotu, 25.06.2016. godine,  Asocijacija mladih i Asocijacija žena SDA Žepče zajednički su organizovali iftar za oko sedamdeset članova tih asocijacija i goste. U prekrasnom ambijentu restorana „Hayat“ u Donjoj Golubinoj, uz razgovor, razmjenu ideja i u srdačnoj atmosferi, okupljeni su se družili do kasno u noć.

Dana 22.06. u prostorijama Stranke upriličen je sastanak na kom su prisustvovali svi kandidati SDA sa Liste za Općinsko vijeće Žepče i kandidat za načelnika gosp. Kenan Kahriman. Svi kandidati su potpisali izjave koje su dio zakonske predizborne procedure i koje se dostavljaju Općinskoj izbornoj komisiji.

Dana 15.06.2016. godine u organizaciji Artiljerijskog bataljona 5. Pješadijske brigade OS BiH, a na inicijatvu gosp. Muhameda Jusufovića, predsjedavajućeg Općinskog vijeća Žepče i potpredsjednika OO SDA Žepče, u kasarni Oružanih snaga u Žepču upriličen je iftar za vojnike Oružanih snaga, kolege iz SFOR-a, ali i brojne goste iz civilnog sektora općine Žepče.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba