All for Joomla All for Webmasters

Aktuelno

U organizaciji Udruženja Spektar , AM i AŽ OO SDA Žepče, a pod pokroviteljstvom Općine Žepče i Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, danas je u Žepču u Gradskoj kavani održan 1. Bajramski šahovski turnir - Žepče 2016. Na Turnuru je učestvovalo 60 takmičara, među kojima su bila 2 velemajstora (GM), 3 internacionalna majstora (IM) i 4 FIDE majstora (FM).

U organizaciji OO SDA Žepče dana 02.07.2016. godine u restoranu „Hanovi“ u Donjoj Golubinjoj upriličen je tradicionalni iftar za članove stranke i goste. Na ovogodišnjem  Iftaru  prisustvovalo je oko 150 članova Stranke, a među njima predsjednici mjesnih odbora, Asocijacije žena i Asocijacije mladih, kandidati  sa liste za Općinsko vijeće na predstojećim izborima, kandidat za načelnika gosp. Kenan Kahriman, te predsjednik OO SDA Žepče gosp. Ćazim Huskić sa potpredsjednicima gosp. Nurđehanom Šahinovićem, ministrom u Vladi ZDK i gosp. Muhamedom Jusufovićem, predsjedavajućim OV Žepče

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba