All for Joomla All for Webmasters

Aktuelno

Danas, 31.05.2016. u organizaciji Asocijacije mladih SDA Žepče obilježena je godišnjica stradanja civila u Prijedoru 92'-95'. Tim povodom članovi AM SDA dijelili bijele trakice i vezali ih građanima Žepča oko ruke, a u isto vrijeme su postavljene 102 bijele zastavice u znak sjećanja 102 ubijene djece ispred žepačkog Doma kulture.

U organizaciji boračkih udruženja općine Žepče, dana 28.05.2016. godine, obilježena je 24-ta godišnjica od oslobođenja vojnog objekta na planini Mahnjača. Protokol obilježavanja se odvijao na sljedeći način: postrojavanje u Mjestovoj Ravni, izlazak na planinu Mahnjaču, historijski čas čiji je uvodničar bio gosp. Šefik Zvekić, a glavni predavač general Džemal Merdan koji je objasnio važnost i ulogu oslobođenja vojnog objekta na Mahnjači kako za Željezno Polje, tako i za cijelu zeničku regiju.

Dana 27.05.2016. godine održana je svečana sjednica Mjesne zajednice Željezno Polje. Predsjednik MZ Amer Ahmić obratio se prisutnima pri čemu je posebno naglasio uspješne infrastrukturne projekte koji su se realizovali u protekloj godini, a posebno se zahvalio općinskim i višim nivoima vlasti na podršci u implementaciji istih.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba