All for Joomla All for Webmasters

Aktuelno

U organizaciji boračkih udruženja općine Žepče, dana 28.05.2016. godine, obilježena je 24-ta godišnjica od oslobođenja vojnog objekta na planini Mahnjača. Protokol obilježavanja se odvijao na sljedeći način: postrojavanje u Mjestovoj Ravni, izlazak na planinu Mahnjaču, historijski čas čiji je uvodničar bio gosp. Šefik Zvekić, a glavni predavač general Džemal Merdan koji je objasnio važnost i ulogu oslobođenja vojnog objekta na Mahnjači kako za Željezno Polje, tako i za cijelu zeničku regiju.

Dana 27.05.2016. godine održana je svečana sjednica Mjesne zajednice Željezno Polje. Predsjednik MZ Amer Ahmić obratio se prisutnima pri čemu je posebno naglasio uspješne infrastrukturne projekte koji su se realizovali u protekloj godini, a posebno se zahvalio općinskim i višim nivoima vlasti na podršci u implementaciji istih.

SARAJEVO, 26. maja (FENA) - Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je danas na svečanoj sjednici Glavnog odbora stranke u povodu obilježavanja 26. godišnjice osnivanja, kazao da SDA ima potrebnu koncentraciju sposobnih, predanih i iskusnih kadrova koji mogu ovu zemlju i naciju konačno izvesti iz stanja tinjajućeg postaratnog konflikta, reformskog i ekonomskog zastoja i letargije.
Po njegovim riječima, samo SDA posjeduje tu kritičnu masu kadrova, znanja, iskustva i posvećenosti.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba