All for Joomla All for Webmasters

Bajramska radost osnažuje dobro poznatu tradiciju lijepih međuljudskih i komšijskih odnosa koji se, u skladu sa duhovnim uvjerenjima, tradicionalno njeguju u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

 

Bajramsko ozračje u kojem se okuplja porodica, komšije i prijatelji, snaga je koja sprečava da se istinske ljudske vrijednosti  neposrednog susreta, razgovora i druženja izgube pod prijetnjom modernih užurbanih tokova i savremenih načina komunikacije. Akobogda, opet će doći vrijeme kad će muslimani moći u potpunosti uživati u svim radostima Bajrama.

 

Sa željom da dane Kurban-bajrama provedu u zdravlju, sreći i dobrom raspoloženju, svim muslimanima upućujemo srdačnu bajramsku čestitku.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović u razgovoru za DEPO Portal obrazlaže zašto je potpisao sporazum o Mostaru, lošim odnosima Hrvata i Bošnjaka, sukobu nacionalnog i građanskog, kadroviranju u SDA, podršci koju daje premijeru Novaliću, ulozi kulture u BiH i nizu drugih aktulenih tema.

Page 1 of 25

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba