U srijedu, 09.09.2020. godine, u prostorijama Stranke, a nakon toga i u sali Općinskog vijeća Žepče, uz poštivanje epidemioloških mjera pa zbog toga i u manjem obimu prisutnih, upriličeno je predstavljanje Plana kampanje Općinskog izbornog štaba SDA Žepče za predstojeće Lokalne izbore.

Na sjednici Općinskog izvršnog odbora SDA Žepče od 07.08.2020. godine, nakon nominacija od strane devet Mjesnih ogranaka te na prijedlog Kadrovske komisije, izabran je kandidat za načelnika općine Žepče i utvrđena Lista kandidata za Općinsko vijeće Žepče na predstojećim Lokalnim izborima ispred OIO SDA Žepče.

Bajramska radost osnažuje dobro poznatu tradiciju lijepih međuljudskih i komšijskih odnosa koji se, u skladu sa duhovnim uvjerenjima, tradicionalno njeguju u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

 

Bajramsko ozračje u kojem se okuplja porodica, komšije i prijatelji, snaga je koja sprečava da se istinske ljudske vrijednosti  neposrednog susreta, razgovora i druženja izgube pod prijetnjom modernih užurbanih tokova i savremenih načina komunikacije. Akobogda, opet će doći vrijeme kad će muslimani moći u potpunosti uživati u svim radostima Bajrama.

 

Sa željom da dane Kurban-bajrama provedu u zdravlju, sreći i dobrom raspoloženju, svim muslimanima upućujemo srdačnu bajramsku čestitku.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović u razgovoru za DEPO Portal obrazlaže zašto je potpisao sporazum o Mostaru, lošim odnosima Hrvata i Bošnjaka, sukobu nacionalnog i građanskog, kadroviranju u SDA, podršci koju daje premijeru Novaliću, ulozi kulture u BiH i nizu drugih aktulenih tema.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba