All for Joomla All for Webmasters

Umjesto da rade na kreiranju boljeg ambijenta za rast, rad i bolji život, vlasti u Banjoj Luci bave se referendumima i drugim za život nevažnim temama, vukući unatrag državu na putu ka evropskim i NATO integracijama. Ekonomski indikatori su sve porazniji za Banja Luku. U nastavku indikatori koji u najbolje oslikavaju ekonomsko zaostajanje manjeg entiteta za Federacijom Bosne i Hercegovine.

U nedjelju, 01.10.2017. godine, u Željeznom Polju, na poligonu Rovaščica, u organizaciji AM Željezno Polje i Begov Han, a pod pokroviteljstvom OO SDA Žepče, odigran je još jedan u nizu Play off Malonogometne lige Begov Han – Željezno Polje. Učešće na ovogodišnjem turniru uzele su ekipe: „Puleni“, „AM SDA Begov Han“, „Nato“ (Begov Han) te „Poljar“, „Asker“, „Zemlja trans“ i „AM SDA Željezno Polje“ (Željezno Polje). 

 

U bajramskom intervjuu za Saff, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović govori o sve češćem osporavanju odluka bh. sudova i institucija od strane ruskog ambasadora Petra Ivancova, o budućnosti NATO integracija, odnosu prema Hrvatskoj, islamofobnim izjavama ministra Sebastiana Kurza i drugih evropskih lidera, o Fahrudinu Radončiću, Grupi za Evropu u okviru OIC-a i razlozima za optimizam.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba