All for Joomla All for Webmasters

U subotu, 24.09.2016. godine, na poligonu OŠ Begov Han" u Begovom Hanu, održat će se treći po redu predizborni skup Stranke demokratske akcije Žepče.

Pozivamo sve članove i simpatizere da svojim prisustvom daju doprinos pobjedi najjače bošnjačke političke opcije na predstojećim izborima u Žepču.

Izvor: zepce.ba

JU Opća biblioteka Žepče, na čelu sa direktoricom Sabinom Malićbegović, danas su posjetili ministar za nauku kulturu i sport u Vladi ZDK Mensur Sinanović, ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice u Vladi ZDK Nurdžehan Šahinović, predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, kandidat za načelnika Općine Žepče i potpredsjednik Udruženja "Spektar" Kenan Kahriman, predsjednik BZK „Preporod“ Žepče Rusmir Agić, direktor JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić i bosanskohercegovački pisac Džemaludin Latić.

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba