Mještani Mjesne zajednice Begov Han danas su svjedočili okončanju jednog velikog  kapitalnog projekta, veoma značajnog  za stanovnike ove mjesne zajednice. Danas je svečano pušten u rad novoizgrađeni bazen za vodovod koji će zadovoljiti potrebe  stanovnike Begovog Hana i napajati ovu mjesnu zajednicu kvalitetnom pitkom vodom.

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Žepče u povodu Ramazanskog bajrama upućuje iskrene čestitke svim muslimankama i muslimanima, sa dovom Uzvišenom Allahu dž.š. da ukabuli post i ramazanske ibadete, te da ove mubarek dane provedu sa svojim najmilijim u zajedničkoj sreći, zdravlju i dobrom raspoloženju.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

OO SDA Žepče

Cijenjene kolege iz rukovodstva SDA, predsjedavajući parlamenata, premijeri, poslanici, ministri, gradonačelnici i načelnici, cijenjeni članovi Stranke, dame i gospodo – esselamualejkum i dobro došli.

 

Na današnji dan, prije 27 godina,  u ovoj sali je osnovana Stranka demokratske akcije. To je bez sumnje historijski dan, jer nakon tog 26.maja 1990 u tadašnjoj Jugoslaviji i u Bosni i Hercegovini više ništa nije bilo isto. Od toga dana bosanskohercegovački patrioti su prestali biti objektom historije, postali su njeni kreatori.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba