U organizaciji OO SDA Žepče dana 02.07.2016. godine u restoranu „Hanovi“ u Donjoj Golubinjoj upriličen je tradicionalni iftar za članove stranke i goste. Na ovogodišnjem  Iftaru  prisustvovalo je oko 150 članova Stranke, a među njima predsjednici mjesnih odbora, Asocijacije žena i Asocijacije mladih, kandidati  sa liste za Općinsko vijeće na predstojećim izborima, kandidat za načelnika gosp. Kenan Kahriman, te predsjednik OO SDA Žepče gosp. Ćazim Huskić sa potpredsjednicima gosp. Nurđehanom Šahinovićem, ministrom u Vladi ZDK i gosp. Muhamedom Jusufovićem, predsjedavajućim OV Žepče

Delegacija Stranke demokratske akcije Žepče, na čelu sa kandidatom za općinskog načelnika gosp. Kenanom Kahrimanom, u ponedjeljak, 27.06.2016. godine, nakon klanjanja teravih-namaza u džamiji u Biljevini, posjetila je hladnjaču „Natural Food“ gdje je prisustvovala procesu prijema i otkupa ubrane maline.

U subotu, 25.06.2016. godine,  Asocijacija mladih i Asocijacija žena SDA Žepče zajednički su organizovali iftar za oko sedamdeset članova tih asocijacija i goste. U prekrasnom ambijentu restorana „Hayat“ u Donjoj Golubinoj, uz razgovor, razmjenu ideja i u srdačnoj atmosferi, okupljeni su se družili do kasno u noć.

Dana 22.06. u prostorijama Stranke upriličen je sastanak na kom su prisustvovali svi kandidati SDA sa Liste za Općinsko vijeće Žepče i kandidat za načelnika gosp. Kenan Kahriman. Svi kandidati su potpisali izjave koje su dio zakonske predizborne procedure i koje se dostavljaju Općinskoj izbornoj komisiji.

Dana 15.06.2016. godine u organizaciji Artiljerijskog bataljona 5. Pješadijske brigade OS BiH, a na inicijatvu gosp. Muhameda Jusufovića, predsjedavajućeg Općinskog vijeća Žepče i potpredsjednika OO SDA Žepče, u kasarni Oružanih snaga u Žepču upriličen je iftar za vojnike Oružanih snaga, kolege iz SFOR-a, ali i brojne goste iz civilnog sektora općine Žepče.

U organizaciji Odbora za edukaciju pri KO AŽ SDA ZDK, AM SDA Žepče i AŽ SDA Žepče u subotu, 04.06.2016. godine, održana je radionica edukativnog karaktera za maturante, buduće brucoše. Cilj radionice bio je približiti maturantima proces studiranja i upoznati ih s obavezama koje im slijede.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos