All for Joomla All for Webmasters

U povodu obilježavanja 1. Marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u organizaciji Osnovnih škola, BZK Preporod, ali i naših Mjesnih ogranaka i Asocijacija, biće priređen zavidan broj manifestacija na području općine Žepče. Nema sumnje da će svi ovi događaji privući veliki broj posjetilaca, a naša obaveza je pozvati sve naše članove i simpatizere, kao i ostale sugrađane, da se u što većem broju odazovu i svojim prisustvom uveličaju obilježavanje Dana nezavisnosti jedine nam Domovine.

U nastavku pogledajte raspored dešavanja:

Sudbina Bosne i Hercegovine zavisi od jedinstva probosanskih stranaka, a ne od dogovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, koji u svojstvu predsjednika SNSD-a, promovira fašistoidnu političku ideju o nemogućnosti zajedničkog života u BiH, izjavio je potpredsjednika SDA i predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

U vezi sa aktuelnim dešavanjima vezano za sječu šume u MZ Željezno Polje, obavještavamo javnost da je gosp. Haso Mandžuka, vijećnik ispred SDA u Općinskom vijeću Žepče, na današnjoj sjednici Općinskog vijeća podnio inicijativu koju prenosimo u cjelosti:

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba