All for Joomla All for Webmasters

Jedan od najvećih filozofa i intelektualaca sadašnjice Bernard-Henri Lévy sutra navečer će u Sarajevu u Narodnom pozorištu izvesti svoju predstavu "Looking for Europe", koju je u proteklim danima, sedmicama i mjesecima predstavio cjelokupnoj evropskoj javnosti u 20 evropskih gradova. Sarajevo mu je posljednja etapa ovog pozorišnog komada.

Mjesec ramazan prilika je da se kroz iftarska druženja sastajemo, dijelimo sreću posta, zajedno upućujemo dove Uzvišenom i dobra djela zajedno činimo.

 

U petak, 10.05.2019. godine, OO Asocijacija „FATMA“ Žepče upriličila je iftar za svoje uvažene zvanice i goste, kao i članice. Bila je ovo prilika da se sklope nova i obnove neka stara prijateljstva i da se nastavi širiti mreža članica, koje će svojim vještinama i znanjem obogaćivati rad naše asocijacije.

Još od 1948. godine, 07. April se obilježava kao Svjetski dan zdravlja, Odlukom skupštine Svjetske zdravstvene organizacije. Ovaj dan se obilježava kako bi se izgradila svijest o određenoj temi koja je vezana za zdravlje čime bi se skrenula pažnja na prioritetna područja koje su briga Svjetske zdravstvene organizacije.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba