OO SDA Žepče poziva sve sugrađane, članove i simpatizere na predizborni skup koji će se održati u nedjelju, 23.09. sa početkom u 17 sati, na školskom poligonu u Mjestovoj Ravni.

Željezno Polje je oduvijek bilo bastion SDA jer Željezno Polje zna da je bošnjačko jedinstvo kamen temeljac naše domovine.

Zato podržimo naše kandidate i pokažimo SNAGU NARODA!

 

OO SDA Žepče poziva sve sugrađane, članove i simpatizere na predizborni skup koji će se održati u subotu, 22.09. sa početkom u 19:00 sati, u Društvenom domu u Ozimici.

 

Podržimo naše kandidate!

 

Pokažimo SNAGU NARODA!

OO SDA Žepče i Asocijacija „Fatma“ Žepče pozivaju sve naše sugrađanke na „kafu sa dr. Eminom Huseinagić“ - neformalno druženje žena, koje će biti upriličeno u srijedu, 19.09.2018. godine sa početkom u 19 sati u prostorijama SDA Žepče (Ul. Abdul Vehaba Ilhamije br. 50).

Drage naše, dobrodošle!

SNAGA NARODA!

 Predsjednik Stranke demokratske akcije i aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović tvrdi da su govori i postupci predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sve kontroverzniji, sa sve više elemenata koji među sobom protivrječe.

U utorak, 11.09.2018. godine, nakon tradicionalnog mevluda u Ferhat-pašinoj džamiji koji se održao povodom Nove hidžretske godine poslije podne-namaza, članovi Asocijacije mladih SDA MO Žepče počastili su svoje sugrađane sokom i kolačima, te na taj način dali svoj doprinos obilježavanju Nove hidžretske godine.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba