All for Joomla All for Webmasters

U petak, 01.03.2019. godine, u povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, Asocijacija mladih SDA Žepče organizuje javnu tribinu na kojoj će gost-predavač biti Haris Zahiragić, bivši predsjednik Studentskog parlamenta UNSA.

Tribina će se održati sa početkom u 18:00 sati u Sali Općinskog vijeća Žepče!

 

Dobrodošli!

Iako se predstavljaju kao stranke koje okupljaju i nastoje pridobiti naklonost građana svih nacionalnosti i sa svih dijelova BiH, činjenica je da su stranke koje čine Bh. blok svoje kandidate za načelnike ponudili gotovo isključivo u sredinama u kojima su većina Bošnjaci.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić ovih je dana u središtu medijske pažnje. U fokusu je zbog Prijedloga zakona o pravima demobilisanih boraca, zbog sukoba s ministricom Jelkom Milićević u vezi s raspodjelom novca kojeg prikuplja UIO BiH, zbog optužbi da je pokušao namjestiti prodaju nekretnina u vlasništvu svoje kćerke javnoj kompaniji, da kupovinom zgrade “Energoinvesta” pogoduje svojim navodnim poslovnim partnerima. Novalić u otvorenom razgovoru za Stav odgovara na medijske napise i optužbe.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba