All for Joomla All for Webmasters

Od 15. do 17. marta 2019. godine Asocijacija „Fatma“ za svoje članice je organizovala ekskurziju u Italiju.

Na putovanje je išlo 150 žena iz cijele BiH, a među njima i 8 članica Asocijacije „Fatma“ Žepče. Uz podršku stručnog vodiča, organizovan je obilazak historijskih znamenitosti gradova Lido Di Jesolo, Venecija i Trst.

Doprinos  koji  žene  daju  razvoju  našeg  društva  i  izgradnji  stabilnije  zajednice  je  nemjerljiv. Mnogo je razloga zbog kojih žene zaslužuju više pažnje, ali i mogućnosti da se ostvare i dokažu.

Nastupajući praznik, Međunarodni Dan žena, 8.Mart, simbol je borbe žena za ravnopravnost i osnovna ljudska prava.

 

U petak, 01.03.2019. godine, u povodu Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, Asocijacija mladih SDA Žepče organizuje javnu tribinu na kojoj će gost-predavač biti Haris Zahiragić, bivši predsjednik Studentskog parlamenta UNSA.

Tribina će se održati sa početkom u 18:00 sati u Sali Općinskog vijeća Žepče!

 

Dobrodošli!

Iako se predstavljaju kao stranke koje okupljaju i nastoje pridobiti naklonost građana svih nacionalnosti i sa svih dijelova BiH, činjenica je da su stranke koje čine Bh. blok svoje kandidate za načelnike ponudili gotovo isključivo u sredinama u kojima su većina Bošnjaci.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba