Jedan od najvećih filozofa i intelektualaca sadašnjice Bernard-Henri Lévy sutra navečer će u Sarajevu u Narodnom pozorištu izvesti svoju predstavu "Looking for Europe", koju je u proteklim danima, sedmicama i mjesecima predstavio cjelokupnoj evropskoj javnosti u 20 evropskih gradova. Sarajevo mu je posljednja etapa ovog pozorišnog komada.

Mjesec ramazan prilika je da se kroz iftarska druženja sastajemo, dijelimo sreću posta, zajedno upućujemo dove Uzvišenom i dobra djela zajedno činimo.

 

U petak, 10.05.2019. godine, OO Asocijacija „FATMA“ Žepče upriličila je iftar za svoje uvažene zvanice i goste, kao i članice. Bila je ovo prilika da se sklope nova i obnove neka stara prijateljstva i da se nastavi širiti mreža članica, koje će svojim vještinama i znanjem obogaćivati rad naše asocijacije.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos