Dana 27.05.2016. godine održana je svečana sjednica Mjesne zajednice Željezno Polje. Predsjednik MZ Amer Ahmić obratio se prisutnima pri čemu je posebno naglasio uspješne infrastrukturne projekte koji su se realizovali u protekloj godini, a posebno se zahvalio općinskim i višim nivoima vlasti na podršci u implementaciji istih.

SARAJEVO, 26. maja (FENA) - Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je danas na svečanoj sjednici Glavnog odbora stranke u povodu obilježavanja 26. godišnjice osnivanja, kazao da SDA ima potrebnu koncentraciju sposobnih, predanih i iskusnih kadrova koji mogu ovu zemlju i naciju konačno izvesti iz stanja tinjajućeg postaratnog konflikta, reformskog i ekonomskog zastoja i letargije.
Po njegovim riječima, samo SDA posjeduje tu kritičnu masu kadrova, znanja, iskustva i posvećenosti.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos