Aktuelno

Balačići: Puštena u rad javna rasvjeta

U utorak,  22.9.2020. godine, svečano je puštena u rad javna rasvjeta u MZ Željezno Polje – zaselak Balačići. 

Svečanosti otvorenja prisustvovali su općinski načelnik Mato Zovko,  predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče gosp. Muhamed Jusufović, predsjedavajući Skupštine ZDK gosp. Ćazim Huskić, vijećnici OV Žepče, predstavnici MZ Željezno Polje i brojni mještani Balačića.

Ovaj vrijedan projekt koji je završen na radost 136 domaćinstava Balačića koštao je 21.000 KM i jedan je u nizu projekata koji su ove godine realizirani u MZ Željezno Polje, kao što su : Izgradnja dva bazena za vodu u Biljevini i Delićima, sufinansiranje novog vodovoda u Mjestovoj Ravni koji će napajati školu, ambulantu, mjesni ured i novozapočetu školsku dvoranu - istaknuo je općinski načelnik, te je rekao kako se nada da će ovi objekti biti u službi napretka i prosperiteta MZ Željezno Polje i općenito općine Žepče.

(Izvor: Općina Žepče)

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba