Aktuelno

Čestitka u povodu Dana učitelja

Svim našim učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima, profesoricama i profesorima, povodom Svjetskog dana učitelja, ovim putem čestitamo i izražavamo najdublju zahvalnost i poštovanje na trudu i znanju koje prenose te strpljenju kojim daruju našu djecu vodeći ih do novih vrijednih spoznaja, školskih ali i onih životnih.

Naš zajednički cilj je sretno djetinjstvo naše djece, njihovo kvalitetno školovanje i perspektivna budućnost, te društvo u kojem ćemo uspješnost mjeriti njihovim osmjesima. Stoga nastavite pobuđivati duh slobodnog mišljenja i potičite i dalje dječiju samostalnost, inicijativu, osjećaj individualnosti i identiteta.


Uz zahvalnost za do sada postignuto u jednom od najodgovornijih poziva koji ste odabrali, čestitamo Vam Dan učitelja uz vjeru da zajedničkim radom i trudom možemo djeci osigurati ne samo kvalitetno školovanje već i sigurne temelje za budućnost.

 

 

OIO SDA ŽEPČE

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba