Aktuelno

Na sjednici Općinskog izvršnog odbora SDA Žepče od 07.08.2020. godine, nakon nominacija od strane devet Mjesnih ogranaka te na prijedlog Kadrovske komisije, izabran je kandidat za načelnika općine Žepče i utvrđena Lista kandidata za Općinsko vijeće Žepče na predstojećim Lokalnim izborima ispred OIO SDA Žepče.

Bajramska radost osnažuje dobro poznatu tradiciju lijepih međuljudskih i komšijskih odnosa koji se, u skladu sa duhovnim uvjerenjima, tradicionalno njeguju u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

 

Bajramsko ozračje u kojem se okuplja porodica, komšije i prijatelji, snaga je koja sprečava da se istinske ljudske vrijednosti  neposrednog susreta, razgovora i druženja izgube pod prijetnjom modernih užurbanih tokova i savremenih načina komunikacije. Akobogda, opet će doći vrijeme kad će muslimani moći u potpunosti uživati u svim radostima Bajrama.

 

Sa željom da dane Kurban-bajrama provedu u zdravlju, sreći i dobrom raspoloženju, svim muslimanima upućujemo srdačnu bajramsku čestitku.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba