Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i palih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, i svim građanima, Bosancima i Hercegovcima, OIO SDA Žepče čestita 30. rođendan, 15. April – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Radost Uskrsnih blagdana, kojima se slavi nova nada, život i ljubav, neka bude podsticaj za međusobno poštovanje i razumijevanje, kako bismo zajednički gradili tolerantnije, bolje i uspješnije okruženje za sve nas u našem Žepču i jedinoj nam domovini Bosni i Hercegovini.

Poštovani sugrađani katoličke vjeroispovijesti, uz želju da blagdane provedete u krugu svojih porodica, u dobrom zdravlju, miru i blagostanju, čestitamo vam Uskrs!

OIO SDA Žepče

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić u intervjuu za Faktor je govorio o rekordnom budžetu za ovu godinu, te da li ga je iznenadilo što je za mandata ove vlade prvi put prijedlog pao u Parlamentu. Osvrnuo se na povećanje penzija kod redovnog usklađivanja kazavši da će ono biti značajno, te dodao da je osiguran novac i za vanredno povećanje. Odgovorio nam je i da li će Opća bolnica "Prim. dr. Abdulah Nakaš" biti obuhvaćena finansijskom konsolidacijom zdravstvenih ustanova i čija odluka u tom segmentu je presudna. Premijera smo pitali šta Vlada FBiH planira poduzeti u vezi sa rastom cijena na našem tržištu, pogotovo hrane.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos