SDA Žepče je bogatija za još jednog vrijednog člana: Enes Mehić, diplomirani ekonomista, veliko je pojačanje za Mjesni ogranak Vitlaci.

Dobrodošao, Enese!

U jedinstvu je snaga!

U utorak, 22.09.2021. godine, našoj velikoj porodici pridružili si se Omer Mehić, poznati žepački vodoinstalater, te njegov sin, Salih Mehić.

Članske kartice, uz dobrodošlicu u naše redove, Omeru i Salihu uručio je predsjednik OIO SDA Žepče Ćazim Huskić.

U JEDINSTVU JE SNAGA!

U povodu pokušaja lokalnog SDP-a da po ko zna koji put spinovanjem na društvenim mrežama obmane javnost, a u vezi sa posljednjim dešavanjima oko plaćanja takse za takozvanu „TVHB“ uz račune za električnu energiju, OIO SDA Žepče podsjeća građane da su vijećnici SDA na sjednici Općinskog vijeća od 26. septembra 2019. godine, kada je na dnevnom redu bila odluka o finansiranju sporne televizije iz općinskog budžeta, demonstrativno napustili sjednicu. 

Općinski izvršni odbor SDA Žepče u povodu Ramazanskog bajrama upućuje iskrene čestitke svim muslimankama i muslimanima, sa dovom Uzvišenom Allahu dž.š. da ukabuli post i ramazanske ibadete, te da ove mubarek dane provedu sa svojim najmilijim u zdravlju, sreći i dobrom raspoloženju.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

 

 

OIO SDA Žepče

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba