Svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i palih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, i svim građanima, OIO SDA Žepče čestita 15. April – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Općinski izvršni odbor SDA Žepče svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želi sretne predstojeće Uskršnje praznike sa željom da ih dočekaju u dobrom zdravlju i blagostanju.

OIO SDA Žepče

Poštujući preporuke Kriznog štaba FBiH o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, u Žepču je juče, 12.01.2021. godine, u kino dvorani Doma kulture Žepče, održana Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća za mandatni period 2020.-2024., na kojoj je 25 vijećnica i vijećnika položilo svečanu zakletvu za mandat u novom sazivu Općinskog vijeća. 

 

„Dobro jutro predstavnicima medija. Selam i dobro jutro svima vama koji ovu press konferenciju pratite putem društvenih mreža i portala.

Presice na kojima predsjednici SDA rekapituliraju i podcrtavaju procese i događaje koji su obilježili prethodnu godinu, a zatim odgovaraju na pitanja novinara, postale su tradicionalna stvar, tako da ćemo to uraditi i na kraju ove godine. Naravno,  poštujući epidemiološke  mjere zaštite.

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba