Poštujući preporuke Kriznog štaba FBiH o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, u Žepču je juče, 12.01.2021. godine, u kino dvorani Doma kulture Žepče, održana Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća za mandatni period 2020.-2024., na kojoj je 25 vijećnica i vijećnika položilo svečanu zakletvu za mandat u novom sazivu Općinskog vijeća. 

 

„Dobro jutro predstavnicima medija. Selam i dobro jutro svima vama koji ovu press konferenciju pratite putem društvenih mreža i portala.

Presice na kojima predsjednici SDA rekapituliraju i podcrtavaju procese i događaje koji su obilježili prethodnu godinu, a zatim odgovaraju na pitanja novinara, postale su tradicionalna stvar, tako da ćemo to uraditi i na kraju ove godine. Naravno,  poštujući epidemiološke  mjere zaštite.

Poštovani sugrađani,

S obzirom na činjenicu da je Krizni štab Federalnog ministarstva zdravstva preporučio i javno pozvao sve političke subjekte i kandidate da organizaciju i provođenje predizborne kampanje prilagode trenutno alarmantnoj epidemiološkoj situaciji, odnosno da svoju predizbornu kampanju rade bez fizičkog okupljanja građana, OIO SDA Žepče ovim putem obavještava javnost da odustaje od predizbornih skupova koji su planirani kao dio kampanje za Lokalne izbore 2020. godine.

Smatramo da je to jedini ispravan način da sačuvamo sve građane od mogućnosti zaraze koronavirusom i spriječimo njegovo potencijalno širenje.

Sačuvajmo sebe i druge!

U JEDINSTVU JE SNAGA!

 

O nama

Političku historiju Bošnjaka u posljednjih nekoliko decenija nije moguće posmatrati ni izučavati bez svestranog sagledavanja činjenica o nastanku, uslovima nastajanja i djelovanju najveće i najorganiziranije političke stranke na ovim prostorima – STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.

Opširnije ...

Info

OO SDA Žepče

Abdulvehaba Ilhamije br.50 - 72230 Žepče

Tel: + 387 32 881 803

Fax: + 387 32 881 803

Email: info@sda-zepce.ba

xvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideosxvideos